Dagje uit Rotterdam

Een dagje uit in Rotterdam? Gebruik de Tourist Day Ticket!

Met de Tourist Day Ticket reist u gemakkelijk naar Rotterdam en omliggende attracties in Zuid-Holland. De Tourist Day Ticket biedt u onbeperkte toegang tot de bus, tram, metro en waterbus in de regio Zuid-Holland voor de gehele dag. Dit maakt de Tourist Day Ticket het ideale vervoersbewijs voor uw dagje uit in Rotterdam, aangezien u hiermee slechts één ticket hoeft te gebruiken voor het openbaar vervoer naar de verschillende attracties in Rotterdam en de omliggende omgeving

Daarnaast bent u met de Tourist Day Ticket vaak voordeliger uit, dan wanneer u aparte vervoersbewijzen voor ieder vervoersmiddel koopt. Zo kunt u de Tourist Day Ticket gebruiken voor uw dagje uit naar Rotterdam vanaf ieder punt in Zuid-Holland en betaald u slechts eenmalig €14,50 voor het gebruik van het openbaar vervoer voor de gehele dag. De Tourist Day Ticket is verkrijgbaar bij service punten van de vervoersbedrijven, aangesloten hotels en bij toeristen informatie punten.

Reis je binnen één bepaald gebied, kun je het beste een dagkaart van de betreffende vervoerder nemen. Maar reis je op dezelfde dag in meerdere gebieden binnen onze regio Zuid-Holland, adviseren we het Tourist Day Ticket.

Plan je trip naar Rotterdam
Only
eur 14 50

Voordelen

  • Gemakkelijk te gebruiken; zonder zorgen met het OV reizen naar Rotterdam en andere steden in de regio Zuid-Holland.
  • Onbeperkt reizen met de bus, tram, metro en waterbus van de onderstaande aanbieders van openbaar vervoer:

Waar te koop?

De Tourist Day Ticket koopt u bij de service punten van de vervoersbedrijven en bij aangesloten hotels en toeristen informatie punten.

Toon aangesloten verkooppunten

Online

Wil jij de Tourist Day Ticket direct gebruiken bij aankomst? Bestel je Tourist Day Ticket online en wij sturen deze naar je huis of hotel.

Online ticket info

Met welke aanbieders kan ik met het OV binnen regio Zuid-Holland reizen?

De Tourist Day Ticket is geldig bij de RET, HTM, HTMbuzz, Arriva, Connexxion en Waterbus in heel Zuid-Holland. Het Tourist Day Ticket is niet geldig in de trein, Fast Ferry, Driehoeksveer, buurtbus, nachtbus, OV taxi en op buslijn 195 en 295. Via de aangesloten vervoerders reist u eenvoudig met het openbaar vervoer naar Rotterdam en andere steden in Zuid-Holland.

  • bus dagje uit Rotterdam
  • tram dagje uit Rotterdam
  • metro dagje uit Rotterdam
  • travel dagje uit Rotterdam

Ontdek bezienswaardigheden in Rotterdam en Zuid-Holland

Close

Beste bezoeker, we horen graag uw mening over deze website! Wilt u daarom een aantal vragen beantwoorden wanneer u bijna klaar bent met uw bezoek?,

Via de knop:

Onderaan deze webpagina, heeft u direct toegang tot de vragenlijst. Alvast hartelijk dank voor uw tijd!