Ultieme variatie

Bezoek een authentiek klein dorp met windmolens, zie dieren in het wild in een van de grootste dierentuinen van Europa en geniet van een heerlijk diner met uitzicht op de moderne skyline van Rotterdam. Alles wat je nodig hebt voor een leuke en afwisselende dag!

Nederlands erfgoed

Maak optimaal gebruik van het Tourist Day Ticket tijdens de Nederlandse erfgoedtour en ontdek de geschiedenis van Nederlandse steden en politiek.

Gezinsvriendelijke avonturen

Maak optimaal gebruik van het Tourist Day Ticket door de attracties te bezoeken in deze dagtocht. Deze route zit vol spannende, gezinsvriendelijke ervaringen.

1 Dag Arrow 1 Route Arrow 1 Ticket Arrow Tourist Day Ticket Meer informatie

Aanbevolen dagtochten in Zuid-Holland

De provincie Zuid-Holland is tot de nok toe gevuld met activiteiten, attracties en bezienswaardigheden die je kunt ontdekken en we begrijpen dat dit een beetje overweldigend kan zijn. Om je op weg te helpen hebben we tal van themadagtrips in onze mooie provincie samengesteld waarbij uitstekend gebruik wordt gemaakt van het Tourist Day Ticket. Of je nu op zoek bent naar een gezinsvriendelijke route met voldoende activiteiten voor uw kinderen of een verfijnde tour vol kunst en cultuur, wij hebben het voor je! Aan de hand van onderstaand overzicht kunt je de dagtocht vinden die voor jou het meest geschikt is. Geniet van je verblijf!

Close

Beste bezoeker, we horen graag uw mening over deze website! Wilt u daarom een aantal vragen beantwoorden wanneer u bijna klaar bent met uw bezoek?,

Via de knop:

Onderaan deze webpagina, heeft u direct toegang tot de vragenlijst. Alvast hartelijk dank voor uw tijd!