Bijzondere tuinen

Met een Tourist Day Ticket kun je voor een vaste prijs een hele dag onbeperkt door heel Zuid-Holland reizen met de bus, tram, metro en waterbus. Dit stelt je in staat om deze route te volgen, die je langs drie spectaculaire en bijzondere parken en tuinen voert. De Nederlandse tuinbouw en bloementeelt staat wereldwijd hoog aangeschreven, maar deze route biedt daarnaast ook nog een kijkje in de wereld van exotische bloemen en planten en klassieke landschapsarchitectuur.

Goedemorgen

Bekijk de tulpen in Keukenhof

Keukenhof is eigenlijk een uithangbord voor de Nederlandse sierbloementeelt, maar daarnaast ook gewoon een fantastisch landgoed om te bezoeken, want je zult in het bloeiseizoen je ogen uitkijken van de kleurenweelde. Meer dan honderd verschillende kwekers zenden jaarlijks hun mooiste gewassen in, die door een ervaren team van hoveniers zo mooi mogelijk gepresenteerd worden. Wees je er wel van bewust dat Keukenhof maar beperkt open is. Het bloeiseizoen duurt normaal gesproken maar van half maart tot half mei.

Lees meer
Page 1 Created with Sketch.
Keukenhof Tourist Day Ticket

Goedemiddag

Exotische planten in de Leidse Hortus Botanicus

Laat je inspireren door de eeuwenoude Hortus botanicus Leiden, een prachtige botanische tuin in de binnenstad van Leiden. Deze tuin van meer dan drie hectare groot herbergt bijzondere planten van over de hele wereld, voornamelijk speciaal aandachtsgebied Zuidoost-Azië. Geniet van exotische bloemen, verken de Tropische Kassen en droom weg onder eeuwenoude bomen.

Lees meer
Foto door Ralph Reniers
Page 1 Created with Sketch.
Hortus Botanicus Tourist Day Ticket - Fotograaf: Ralph Reniers

Goedendag

Geniet van Kasteel Duivenvoorde

Landgoed Duivenvoorde kent vele ‘verborgen verhalen’, die kleur geven aan de bijna achthonderd jaar bewonersgeschiedenis en adellijke wooncultuur die de buitenplaats rijk is. Beleef deze verborgen verhalen onder leiding van een deskundige gids tijdens de historische tuinrondleidingen – iedere donderdag tot en met zondag om 11.30 en 13:30 uur.

Lees meer
Landmarks Created with Sketch.
Kasteel Duivenvoorde Tourist Day Ticket
Bijzondere tuinen Tourist Day Ticket
Only
15 50

1 dag 1 route 1 ticket

Bijzondere tuinen Tourist Day Ticket
Only
15 50

Tourist Day Ticket

  • Handig en alles-in-één: je hoeft je geen zorgen meer te maken over het vervoer van en naar de regio Rotterdam en Den Haag.
  • Kies uit zeven regionale opties
  • Vanaf slechts €2,05
Hoe werkt het?
Close

Beste bezoeker, we horen graag uw mening over deze website! Wilt u daarom een aantal vragen beantwoorden wanneer u bijna klaar bent met uw bezoek?,

Via de knop:

Onderaan deze webpagina, heeft u direct toegang tot de vragenlijst. Alvast hartelijk dank voor uw tijd!