Atmosferische wandelingen

Met een Tourist Day Ticket kun je voor een vaste prijs een hele dag onbeperkt door heel Zuid-Holland reizen met de bus, tram, metro en waterbus. Deze provincie is tot de nok toe gevuld met spannende bezienswaardigheden, steden en attracties, dus dit kan een beetje overweldigend zijn. Om ervoor te zorgen dat je de maximale waarde uit je Tourist Day Ticket haalt, hebben we een aantal inspirerende routes samengesteld. Op deze route vind je enkele van de meest sfeervolle locaties om een mooie wandeling te maken!

Goedemorgen

Wandeling door Brielle

Brielle is een stadje ten zuidwesten van Rotterdam, dat bekend staat om zijn historische vestingwerken en monumentale en sfeervolle stadscentrum. De stad speelde een centrale rol in de Nederlandse geschiedenis, want het was in 1572 tijdens de Nederlandse onafhankelijkheidsstrijd een van de eerste steden die werd bevrijd door de Watergeuzen. De imposante vestingwerken van de stad zijn sinds het begin van de jaren 1700 niet veranderd, waardoor Brielle een van de best bewaarde vestingsteden van Nederland is. Brielle is zeer pittoresk en daarom zeer geschikt voor een heerlijke ochtendwandeling als je in de buurt bent.

Lees meer
adventure
Wandeling door Brielle

Goedemiddag

Ontdek het Binnenhof

Op het Binnenhof vind je de Tweede Kamer en de Ridderzaal. Naast het spotten van Nederlandse politici kun je de prachtige historische gebouwen bewonderen en een rondleiding door dit belangrijke complex nemen. Vooral de Eerste Kamer en de Ridderzaal (13e-eeuwse ceremoniële zaal) zijn van binnenuit de moeite waard. Ben jij een fan van de merkwaardige mix tussen oude en nieuwe architectuur? De omliggende straten van Den Haag zijn ook zeer de moeite waard om te zien, waardoor je verzekerd bent van een spannende stadswandeling vol cultureel en politiek gezien belangrijke bezienswaardigheden.

Lees meer
Landmarks Created with Sketch.
Ontdek het Binnenhof

Goedenavond

Geniet van Scheveningen

Tussen Den Haag en de zee ligt het Scheveningse strand: het populairste stuk strand van Nederland. Het is een geweldige plek om te wandelen, zonnen en zwemmen en surfen, maar ook voor het bezoeken van evenementen en om te genieten van heerlijk eten. Kortom, Scheveningen vertegenwoordigt het hele jaar door plezier! Maak een wandeling langs de waterlijn, wandel over de boulevard of neem een kijkje op de iconische pier. Het strand van Scheveningen is een uitstekende plek om te ontspannen na een drukke dag of om te genieten van een diner met uitzicht op de zee.

Lees meer
Page 1 Created with Sketch.
Geniet van Scheveningen
Atmosferische wandelingen route
Only
14 50

1 dag 1 route 1 ticket

Atmosferische wandelingen route
Only
14 50

Tourist Day Ticket

  • Handig en alles-in-één: je hoeft je geen zorgen meer te maken over het vervoer van en naar de regio Rotterdam en Den Haag.
  • Kies uit zeven regionale opties
  • Vanaf slechts €2,05
Hoe werkt het?
Close

Beste bezoeker, we horen graag uw mening over deze website! Wilt u daarom een aantal vragen beantwoorden wanneer u bijna klaar bent met uw bezoek?,

Via de knop:

Onderaan deze webpagina, heeft u direct toegang tot de vragenlijst. Alvast hartelijk dank voor uw tijd!