Een dag vol dieren

Met een Tourist Day Ticket kun je voor een vaste prijs een hele dag onbeperkt door heel Zuid-Holland reizen met de bus, tram, metro en waterbus. Deze provincie is tot de nok toe gevuld met spannende bezienswaardigheden, steden en attracties, dus dit kan een beetje overweldigend zijn. Om ervoor te zorgen dat je de maximale waarde uit je Tourist Day Ticket haalt, hebben we een aantal inspirerende routes samengesteld. Op deze route vind je enkele van de meest sfeervolle locaties om een mooie wandeling te maken!

Goedemorgen

Flierefluiten in Avifauna

Vogels, vogels en nog eens vogels. In Avifauna kunnen vogelliefhebbers hun hart ophalen. Tijdens een bezoekje aan het vogelpark kun je onder andere een vogeldemonstratie bezoeken waarbij de vogels heel dicht bij je kunnen komen. Ook de voederpraatjes zijn een aanrader. Tijdens het voedmoment van de dieren vertelt de verzorger leuke feitjes over de dieren. Naast vogels kun je in Avifauna nog veel meer dieren spotten. Zo zijn er ringstaartmaki’s, rode panda’s en schilpadden. Voor een hapje en een drankje kun je terecht bij de verschillende restaurants van het park. Speelplezier voor de kinderen is er ook. In de buitenspeeltuin is een springkussen, verschillende glijbanen, graafmachines en kun je bootje varen.

Lees meer
adventure

Goedemiddag

De grootste dieren spotten inBlijdorp

In Rotterdam vind je een van de leukste dierentuinen van Nederland, diergaarde Blijdorp. Deze stadsdierentuin is opgericht in 1855 en is een leuk uitje voor het hele gezin. Je kunt je ogen uitkijken. Zo leven er slangen, apen, vogels, leeuwen en nog veel meer diersoorten in deze dierentuin. In Diergaarde Blijdorp vind je het allemaal. De dierentuin is opgedeeld in verschillende werelddelen die je één voor één kunt ontdekken. Een van de bijzondere trekpleisters van Blijdorp, is het Oceanium. Ontdek de mysterieuze onderwaterwereld en wandel door de verschillende gangen langs de mooiste vissen en andere zeedieren. Ook de vogelvlucht van de dierentuin is een aanrader. Tijdens deze show vliegen verschillende vogels vlak boven je hoofd.

Lees meer
adventure

Goedendag

Je ogen uitkijken in Avonturia de Vogelkelder

Avonturia de Vogelkelder is de grootste dierenspeciaalzaak van Nederland. In de Vogelkelder vind je gelukkig niet alleen maar vogels. De winkel is opgedeeld in verschillende dierenwerelden. Je kunt er een heel aantal dieren spotten, zoals slangen, kikkers, vissen en schilpadden. Daarnaast kun je in de winkel van alles kopen voor je (bijzondere) huisdier. In Mappa Mundia kunnen de kinderen helemaal los. Hier ga je op ontdekking en komen fantasie en werkelijkheid samen. Ontdek het grottenstelsel van de vogelkelder, de pinguïn academy of duik in de geschiedenis met verschillende archeologische opgravingen. Een hapje eten kun je in Avonturia’s Kitchen. Hier vind je de lekkerste gerechten van over de hele wereld.

Lees meer
adventure
Atmosferische wandelingen route
Only
15 50

1 dag 1 route 1 ticket

Atmosferische wandelingen route
Only
15 50

Tourist Day Ticket

  • Handig en alles-in-één: je hoeft je geen zorgen meer te maken over het vervoer van en naar de regio Rotterdam en Den Haag.
  • Kies uit zeven regionale opties
  • Vanaf slechts €2,05
Hoe werkt het?
Close

Beste bezoeker, we horen graag uw mening over deze website! Wilt u daarom een aantal vragen beantwoorden wanneer u bijna klaar bent met uw bezoek?,

Via de knop:

Onderaan deze webpagina, heeft u direct toegang tot de vragenlijst. Alvast hartelijk dank voor uw tijd!