Belevenissen voor de kleinsten

Met een Tourist Day Ticket kun je voor een vaste prijs een hele dag onbeperkt door heel Zuid-Holland reizen met de bus, tram, metro en waterbus. Deze provincie is tot de nok toe gevuld met spannende bezienswaardigheden, steden en attracties, dus dit kan een beetje overweldigend zijn. Om ervoor te zorgen dat je de maximale waarde uit je Tourist Day Ticket haalt, hebben we een aantal inspirerende routes samengesteld. Op deze route vind je enkele van de meest sfeervolle locaties om een mooie wandeling te maken!

Goedemorgen

Geitjes aaien op Kinderboerderij De Mèkkerstee

Goedemorgen tussen de geiten! Op kinderboerderij De Mèkkerstee kun je je uren vermaken tussen de kleine geitjes. Op de biologische geitenboerderij leven ongeveer 650 geiten. Er is van alles te beleven. Zo kun je kijken bij het melken van de geiten, is er een speciale kraamkamer met jonge lammetjes en is er voor de kinderen een knuffelhoek waar je kunt knuffelen met de geiten. Daarnaast zijn er ook nog andere dieren te bewonderen bij Boerderij de Mèkkerstee, zoals kippen, paarden, cavia’s en varkens. Kids kunnen zich uitleven in de speeltuin en in de zomermaanden ook op het springkussen. Trek gekregen? Dan kun je bij het pannenkoekenrestaurant terecht. Vergeet voor vertrek niet om even langs de landwinkel te lopen om boerderij- en streekproducten te kopen!

Lees meer
adventure

Goedemiddag

Ravotten in Plaswijckpark Rotterdam

De leukste binnen- en buitenspeeltuin van Zuid-Holland is Plaswijckpark Rotterdam. Hier is genoeg te doen voor uren speelplezier. Het park is opgedeeld in verschillende wijken. In de Speelwijck kunnen kinderen ravotten met skelters, waterfietsen of in de waterspeeltuin. Is het slecht weer? Dan kun je terecht in de binnenspeeltuin. Dieren spotten kun je in Dierenwijck. Hier wonen onder andere herten, schapen, uilen en apen. Kom tot rust in Wandelwijck. Er is een grote picknickweide waar je heerlijk op het gras kunt liggen en kunt picknicken. Ook kun je een wandeling maken door het Rosarium of de Engelse tuin.

 

Lees meer
adventure

Goedenavond

Een balletje slaan bij Glowgolf Schiedam

Ga in de avond een potje Glowgolven in Schiedam. Glowgolf is een leuk uitje voor jong en oud. De golfbaan is in het thema World of Fantasy. Het decor heeft verschillende neonelementen die voor een unieke sfeer zorgen. Tijdens de minigolf kom je vliegende draken, vreemde wezens en verschillende fantasie figuren tegen. De golfbaan is uitdagend en heeft verschillende hindernissen. Het is zeker een aanrader om witte of fluorescerende kleding aan te trekken. Dit heeft een leuk effect op de baan. Let op, kinderen onder de 12 jaar mogen alleen onder begeleiding spelen op de baan.

Lees meer
adventure
Atmosferische wandelingen route
Only
15 50

1 dag 1 route 1 ticket

Atmosferische wandelingen route
Only
15 50

Tourist Day Ticket

  • Handig en alles-in-één: je hoeft je geen zorgen meer te maken over het vervoer van en naar de regio Rotterdam en Den Haag.
  • Kies uit zeven regionale opties
  • Vanaf slechts €2,05
Hoe werkt het?
Close

Beste bezoeker, we horen graag uw mening over deze website! Wilt u daarom een aantal vragen beantwoorden wanneer u bijna klaar bent met uw bezoek?,

Via de knop:

Onderaan deze webpagina, heeft u direct toegang tot de vragenlijst. Alvast hartelijk dank voor uw tijd!