Openbaar Vervoer naar Corpus

Voor een vast bedrag reist u met de bus, tram, metro en waterbus onbeperkt door heel Zuid-Holland. Voor toeristen is dit natuurlijk handig, maar voor een dagje uit is de Tourist Day Ticket ook ideaal. Een Tourist Day Ticket kost €14,50 en is geldig van de eerste incheck tot het einde van de dienstregeling op die dag. Check altijd in bij het instappen en check uit bij het verlaten van de metro, tram, bus of waterbus.

Met de Tourist Day Ticket reist u bijvoorbeeld met het OV naar Corpus. Na uw eigen reis naar Corpus, beleeft u een reis door het menselijk lichaam. Na uw bezoek aan dit fascinerende museum, checkt u weer in met uw Tourist Day Ticket, en reist u gewoon weer naar huis. Door de lage prijs, heeft u een retourtje er zo uit!

Reis je binnen één bepaald gebied, kun je het beste een dagkaart van de betreffende vervoerder nemen. Maar reis je op dezelfde dag in meerdere gebieden binnen onze regio Zuid-Holland, adviseren we het Tourist Day Ticket.

Plan je trip naar Corpus
Only
eur 14 50

Voordelen

  • Gemakkelijk te gebruiken; zonder zorgen met het OV reizen naar Corpus en andere attracties in de regio Zuid Holland.
  • Onbeperkt reizen met de bus, tram, metro en waterbus van de onderstaande aanbieders van openbaar vervoer:

Waar te koop?

De Tourist Day Ticket koopt u bij de service punten van de vervoersbedrijven en bij aangesloten hotels en toeristen informatie punten.

Toon aangesloten verkooppunten

Met welke aanbieders kan ik met het OV naar Corpus reizen?

De Tourist Day Ticket is geldig bij de RET, HTM, HTMbuzz, Arriva, Connexxion en Waterbus in heel Zuid-Holland. Het Tourist Day Ticket is niet geldig in de trein, Fast Ferry, Driehoeksveer, buurtbus, nachtbus, OV taxi en op buslijn 195 en 295. Via de aangesloten vervoerders reist u eenvoudig met het openbaar vervoer naar Corpus en andere attractieparken.

  • Bus naar Corpus
  • Tram naar Corpus
  • Metro naar Corpus
  • OV naar Corpus

Ontdek Corpus en andere bezienswaardigheden in Zuid-Holland

Close

Beste bezoeker, we horen graag uw mening over deze website! Wilt u daarom een aantal vragen beantwoorden wanneer u bijna klaar bent met uw bezoek?,

Via de knop:

Onderaan deze webpagina, heeft u direct toegang tot de vragenlijst. Alvast hartelijk dank voor uw tijd!