Openbaar vervoer naar het Archeon

Met de Tourist Day Ticket reist u gedurende een hele dag onbeperkt met de bus, tram, metro en waterbus voor een vast bedrag door heel Zuid-Holland. Het kaartje kost €14,50 en is de hele dag geldig vanaf de eerste check-in tot het einde van de dienstregeling. Check altijd in bij het instappen en check uit bij het verlaten van de metro, tram, bus of waterbus.

U reist bijvoorbeeld naar het Archeon met het OV: houd aan het begin van uw reis naar het Archeon de Tourist Day Ticket tegen de kaartlezer bij het poortje of in een voertuig om deze in te checken. Aan het eind van uw reis houdt u de Tourist Day Ticket opnieuw tegen de kaartlezer om uit te checken. Dit doet u ook wanneer u overstapt naar een ander vervoermiddel, of naar een ander vervoerbedrijf.

Reis je binnen één bepaald gebied, kun je het beste een dagkaart van de betreffende vervoerder nemen. Maar reis je op dezelfde dag in meerdere gebieden binnen onze regio Zuid-Holland, adviseren we het Tourist Day Ticket.

Plan je trip naar het Archeon
Only
eur 14 50

Voordelen

  • Gemakkelijk te gebruiken; zonder zorgen met het OV reizen naar het Archeon en andere attracties in de regio Zuid Holland.
  • Onbeperkt reizen met de bus, tram, metro en waterbus van de onderstaande aanbieders van openbaar vervoer:

Waar te koop?

De Tourist Day Ticket koopt u bij de service punten van de vervoersbedrijven en bij aangesloten hotels en toeristen informatie punten.

Toon aangesloten verkooppunten

Met welke aanbieders kan ik met het OV naar het Archeon reizen?

De Tourist Day Ticket is geldig bij de RET, HTM, HTMbuzz, Arriva, Connexxion en Waterbus in heel Zuid-Holland. Het Tourist Day Ticket is niet geldig in de trein, Fast Ferry, Driehoeksveer, buurtbus, nachtbus, OV taxi en op buslijn 195 en 295. Via de aangesloten vervoerders reist u eenvoudig met het openbaar vervoer naar het Archeon en andere attracties.

  • Bus naar het Archeon
  • Tram naar het Archeon
  • Metro naar het Archeon
  • reizen-naar-Archeon

Ontdek het Archeon en andere bezienswaardigheden in Zuid-Holland

Close

Beste bezoeker, we horen graag uw mening over deze website! Wilt u daarom een aantal vragen beantwoorden wanneer u bijna klaar bent met uw bezoek?,

Via de knop:

Onderaan deze webpagina, heeft u direct toegang tot de vragenlijst. Alvast hartelijk dank voor uw tijd!