Openbaar vervoer naar de Oude en Nieuwe Kerk van Delft

De Tourist Day Ticket geeft u een hele dag onbeperkt toegang tot de bus, tram, metro en waterbus in heel Zuid-Holland voor een vast bedrag. De tickets zijn aan te schaffen voor €14,50 per stuk en bruikbaar op een dag naar keuze. Op deze dag reist u onbeperkt vanaf de eerste incheck tot het einde van de dienstregeling. Inchecken blijft daarbij wel overal nodig.

Het voordelige tarief maakt de Tourist Day Ticket een handig reisproduct voor toeristen, maar ook het ideale ticket voor een dagje uit wanneer u zelf in Zuid-Holland woont. Om heen en weer te komen van uw verblijfplaats naar de Oude en Nieuwe Kerk in Delft bent u al snel een hoger bedrag kwijt. Zeker als u met verschillende vervoerders moet reizen. Probeer daarom de Tourist Day Ticket en plan een leuke dag naar de Oude en Nieuwe Kerk in Delft met het openbaar vervoer!

Reis je binnen één bepaald gebied, kun je het beste een dagkaart van de betreffende vervoerder nemen. Maar reis je op dezelfde dag in meerdere gebieden binnen onze regio Zuid-Holland, adviseren we het Tourist Day Ticket.

Plan je trip naar Oude en Nieuwe Kerk Delft
Only
eur 14 50

Voordelen

  • Gemakkelijk te gebruiken; zonder zorgen met het OV reizen naar de Oude en Nieuwe Kerk in Delft en andere attracties in de regio Zuid Holland.
  • Onbeperkt reizen met de bus, tram, metro en waterbus met de onderstaande aanbieders van openbaar vervoer:

Waar te koop?

De Tourist Day Ticket koopt u bij de service punten van de vervoersbedrijven, informatie punten voor toeristen en bij aangesloten hotels.

Toon aangesloten verkooppunten

Met welke vervoerders kan ik naar de Oude en Nieuwe Kerk reizen?

De Tourist Day Ticket is geldig bij de RET, HTM, HTMbuzz, Arriva, Connexxion en Waterbus in heel Zuid-Holland. Het Tourist Day Ticket is niet geldig in de trein, Fast Ferry, Driehoeksveer, buurtbus, nachtbus, OV taxi en op buslijn 195 en 295. Via de aangesloten vervoerders reist u met het openbaar vervoer naar de Oude en Nieuwe Kerk te Delft en andere attracties.

  • bus naar kerk Delft
  • tram naar kerken Delft
  • metro naar oude nieuwe kerk Delft
  • reizen naar oude nieuwe kerk Delft

Ontdek de Oude en Nieuwe Kerk van Delft en andere bezienswaardigheden in Zuid-Holland

Close

Beste bezoeker, we horen graag uw mening over deze website! Wilt u daarom een aantal vragen beantwoorden wanneer u bijna klaar bent met uw bezoek?,

Via de knop:

Onderaan deze webpagina, heeft u direct toegang tot de vragenlijst. Alvast hartelijk dank voor uw tijd!