Openbaar vervoer naar de Kinderdijkse molens

Met de Tourist Day Ticket kunt u een hele dag onbeperkt met de bus, tram, metro en waterbus door Zuid-Holland reizen voor een vast bedrag. Ons product is te koop voor €14,50, waarna u op een dag naar keuze kunt reizen van de eerste incheck tot het einde van de dienstregeling. Het blijft natuurlijk wel nodig om in en uit te checken bij iedere nieuwe vervoerder.
De Tourist Day Ticket is natuurlijk uitermate handig voor toeristen, maar ook ideaal voor een dagje uit voor Zuid-Hollanders zelf. Als u niet in de buurt van de Kinderdijkse molens woont, bent u immers al snel meer kwijt voor een retourtje! Profiteer daarom van de Tourist Day Ticket en beleef een mooi dagje met het openbaar vervoer naar de Kinderdijkse molens!

Reis je binnen één bepaald gebied, kun je het beste een dagkaart van de betreffende vervoerder nemen. Maar reis je op dezelfde dag in meerdere gebieden binnen onze regio Zuid-Holland, adviseren we het Tourist Day Ticket.

Plan je trip naar de Kinderdijkse molens
Only
eur 14 50

Voordelen

  • Gemakkelijk te gebruiken; zonder zorgen met het OV reizen naar de Kinderdijkse molens en andere attracties in de regio Zuid Holland.
  • Onbeperkt reizen met de bus, tram, metro en waterbus van de onderstaande aanbieders van openbaar vervoer:

Waar te koop?

De Tourist Day Ticket koopt u bij de service punten van de vervoersbedrijven en bij aangesloten hotels en toeristen informatie punten.

Toon aangesloten verkooppunten

Met welke aanbieders kan ik met het OV naar de Kinderdijkse molens reizen?

De Tourist Day Ticket is geldig bij de RET, HTM, HTMbuzz, Arriva, Connexxion en Waterbus in heel Zuid-Holland. Het Tourist Day Ticket is niet geldig in de trein, Fast Ferry, Driehoeksveer, buurtbus, nachtbus, OV taxi en op buslijn 195 en 295. Via de aangesloten vervoerders reist u eenvoudig met het openbaar vervoer naar de Kinderdijkse molens en andere attracties.

  • Bus naar Kinderdijkse molens
  • tram-naar-kinderdijkse-molens
  • Metro naar Kinderdijkse molens
  • Reizen naar Kinderdijkse molens

Ontdek de Kinderdijkse molens en andere bezienswaardigheden in Zuid-Holland

Close

Beste bezoeker, we horen graag uw mening over deze website! Wilt u daarom een aantal vragen beantwoorden wanneer u bijna klaar bent met uw bezoek?,

Via de knop:

Onderaan deze webpagina, heeft u direct toegang tot de vragenlijst. Alvast hartelijk dank voor uw tijd!