Openbaar vervoer naar Escher in Het Paleis

Met de Tourist Day Ticket reist u een hele dag onbeperkt met de bus, tram, metro en waterbus voor een vast bedrag door heel Zuid-Holland. U kunt dit product kopen voor €14,50, waarna u op een dag naar keuze kunt reizen van de eerste incheck tot het einde van de dienstregeling. Inchecken blijft echter wel overal nodig.
De lage prijs maakt de Tourist Day Ticket natuurlijk handig voor toeristen, maar ook ideaal voor een dagje uit voor Zuid-Hollanders zelf. Om heen en weer te komen van uw huis naar Escher in Het Paleis, bent u vaak al snel meer kwijt. Zeker als u met meerdere vervoerders moet reizen. Profiteer daarom van de Tourist Day Ticket en beleef een mooi dagje met het OV naar Escher in Het Paleis!

Reis je binnen één bepaald gebied, kun je het beste een dagkaart van de betreffende vervoerder nemen. Maar reis je op dezelfde dag in meerdere gebieden binnen onze regio Zuid-Holland, adviseren we het Tourist Day Ticket.

Plan je trip naar Escher in het Paleis
Only
eur 14 50

Voordelen

  • Gemakkelijk te gebruiken; zonder zorgen met het OV reizen naar Escher in Het Paleis en andere attracties in de regio Zuid Holland.
  • Onbeperkt reizen met de bus, tram, metro en waterbus van de onderstaande aanbieders van openbaar vervoer:

Waar te koop?

De Tourist Day Ticket koopt u bij de service punten van de vervoersbedrijven en bij aangesloten hotels en toeristen informatie punten.

Toon aangesloten verkooppunten

Met welke aanbieders kan ik met het OV naar Escher in Het Paleis reizen?

De Tourist Day Ticket is geldig bij de RET, HTM, HTMbuzz, Arriva, Connexxion en Waterbus in heel Zuid-Holland. Het Tourist Day Ticket is niet geldig in de trein, Fast Ferry, Driehoeksveer, buurtbus, nachtbus, OV taxi en op buslijn 195 en 295. Via de aangesloten vervoerders reist u eenvoudig met het openbaar vervoer naar Escher in Het Paleis en andere attracties.

  • Tram naar Escher in Het Paleis
  • Metro naar Escher in Het Paleis
  • Reizen naar Escher in Het Paleis

Ontdek Escher in Het Paleis en andere bezienswaardigheden in Zuid-Holland

Close

Beste bezoeker, we horen graag uw mening over deze website! Wilt u daarom een aantal vragen beantwoorden wanneer u bijna klaar bent met uw bezoek?,

Via de knop:

Onderaan deze webpagina, heeft u direct toegang tot de vragenlijst. Alvast hartelijk dank voor uw tijd!