Geniet van het water

Met een Tourist Day Ticket kun je voor een vaste prijs een hele dag onbeperkt door heel Zuid-Holland reizen met de bus, tram, metro en waterbus. Deze provincie is tot de nok toe gevuld met spannende bezienswaardigheden, steden en attracties, dus dit kan een beetje overweldigend zijn. Om ervoor te zorgen dat je de maximale waarde uit je Tourist Day Ticket haalt, hebben we een aantal inspirerende routes samengesteld. Deze route voert je langs prachtige natuur, stelt je in staat enkele heerlijke lekkernijen te proeven en laat je wat Nederlandse maritieme geschiedenis zien!

Goedemorgen

Natuur in de Biesbosch

De Biesbosch is een van de grootste nationale parken van Nederland en ook een van de laatste uitgestrekte gebieden van zoetwater wetlands met getijwerking in Noordwest-Europa. Het park bestaat voornamelijk uit wilgenbossen met een groot netwerk van rivieren en kleinere kreken. Dit landschap is vrijwel uniek en bevat veel dieren in het wild. In het Bezoekerscentrum Biesbosch vind je alle informatie die je nodig hebt voor je avontuur in de Biesbosch. Ontdek de mooiste plekjes en de vele mogelijkheden om de Biesbosch te verkennen, zoals wandeltochten, fietsroutes, per boot of met kano’s. Het is een heerlijke plek om een ochtend door te brengen!

Lees meer
Page 1 Created with Sketch.
Biesbosch bezoeken met het TDT

Goedemiddag

Bewonder de Markthal

De Markthal, gelegen in het centrum van Rotterdam, onderscheidt zich als een van de meest opmerkelijke gebouwen van de stad. Dat is een indrukwekkende prestatie, gezien de reputatie van Rotterdam voor unieke architectuur. Hoewel de buitenkant op zich prachtig genoeg is, vind je alleen de echte juweeltjes van deze overdekte markt wanneer je naar binnen gaat. Je zult merken dat je omringd bent door kraampjes en boetiekrestaurants die internationale gerechten en Nederlandse lekkernijen serveren, terwijl je neus waarschijnlijk moeite zal hebben om alle spannende geuren die voorbij drijven bij te houden. De Markthal is een uitstekende plek om te lunchen, maar ook zeer geschikt om een een beetje rond te neuzen en voor het uitproberen van nieuwe hapjes en smaken.

Lees meer
Group
Markthal Tourist Day Ticket

Goedenavond

Proef geschiedenis bij de SS Rotterdam

In the evening, you can hop on board of the SS Rotterdam and get ready for adventure! Discover the history, facts and figures and amazing stories of ‘La Grande Dame’. The ship has been collecting stories since 1958 and you can discover them for yourself. The SS Rotterdam is an old, charming steamship that served on the transatlantic route from Rotterdam to New York and as a luxury cruise ship sailing around the world. Nowadays, it is docked at Katendrecht and serves as a hotel, event centre and museum. You can go for a nice dinner or just admire the ship’s majesty, but a visit to the SS Rotterdam will never feel boring.

Lees meer
boat
SS Rotterdam Tourist Day Ticket
Geniet van het water TDT
Only
15 50

1 dag 1 route 1 ticket

Geniet van het water TDT
Only
15 50

Tourist Day Ticket

  • Handig en alles-in-één: je hoeft je geen zorgen meer te maken over het vervoer van en naar de regio Rotterdam en Den Haag.
  • Kies uit zeven regionale opties
  • Vanaf slechts €2,05
Hoe werkt het
Close

Beste bezoeker, we horen graag uw mening over deze website! Wilt u daarom een aantal vragen beantwoorden wanneer u bijna klaar bent met uw bezoek?,

Via de knop:

Onderaan deze webpagina, heeft u direct toegang tot de vragenlijst. Alvast hartelijk dank voor uw tijd!