Gezinsvriendelijke avonturen

Met een Tourist Day Ticket kun je voor een vaste prijs een hele dag onbeperkt door heel Zuid-Holland reizen met de bus, tram, metro en waterbus. Deze provincie is tot de nok toe gevuld met spannende bezienswaardigheden, steden en attracties, dus dit kan een beetje overweldigend zijn. Om ervoor te zorgen dat je de maximale waarde uit je Tourist Day Ticket haalt, hebben we een aantal inspirerende routes samengesteld. Op deze route vind je een aantal attracties en activiteiten die leuk zijn voor het hele gezin!

Goedemorgen

Begin je dag in het Dino Experience Park

Het Dino Experience Park is erg leuk voor alle leeftijden, dus het is een prachtige plek om je gezinsvriendelijke dagtocht te beginnen. Zodra je het park binnenkomt – het is gemakkelijk bereikbaar met de bus met behulp van het Tourist Day Ticket – word je omringd door enorme dinosaurussen die tot leven gekomen lijken te zijn. Het park zit vol met extra activiteiten, zoals het zoeken naar goud, onderuitzakken in de Dino Cinema, wat energie verbranden in de Dino Gym en genieten van de Jump Zone. Je kunt je ook wagen aan een potje mini-golf op de prachtige Jurassic Golfbaan.

Lees meer
amusement
Dino Experience Park Tourist Day Ticket

Goedemiddag

Ervaar het Archeon

Dwaal door de Nederlandse prehistorie, kom heel dicht bij de Romeinen, ontdek onze collectie archeologische vondsten uit Zuid-Holland en duik in de Middeleeuwen. Stap terug in de geschiedenis en ontdek hoe het leven honderden en duizenden jaren geleden was. Archeon is een pretpark met levende geschiedenis, waarin onze acteurs onderwijzen en eerdere manieren van leven demonstreren. Alle exposities zijn gebaseerd op archeologisch bewijs dat in Nederland is ontdekt. Kun je je voorstellen dat je in een van de perioden leeft die hier worden weergegeven?

Lees meer
history
Archeon Tourist Day Ticket

Goedenavond

Geniet van een film in Omniversum

Deze unieke bioscoop is ontworpen om je naar een andere wereld te brengen. Omniversum is een breedbeeldfilmtheater in Den Haag dat spectaculaire films laat zien op een gigantisch koepelscherm. De grootte van het scherm, gecombineerd met een subliem surround sound systeem, resulteert in de ultieme bioscoopervaring. Omniversum toont de hele dag films, dus het is gemakkelijk om aan het eind van de dag een bezoek te brengen. De meeste films zijn natuurgerelateerd en daarom zeer gezinsvriendelijk en een prachtige aanvulling op uw dagtrip. Bereid je voor om weggeblazen te worden door de film en wees gerust dat je gemakkelijk terugreist met behulp van het Tourist Day Ticket.

Lees meer
adventure
Omniversum Tourist Day Ticket
Gezinsvriendelijke avonturen met het Tourist Day Ticket
Only
15 50

1 dag 1 route 1 ticket

Gezinsvriendelijke avonturen met het Tourist Day Ticket
Only
15 50

Tourist Day Ticket

  • Handig en alles-in-één: je hoeft je geen zorgen meer te maken over het vervoer van en naar de regio Rotterdam en Den Haag.
  • Kies uit zeven regionale opties
  • Vanaf slechts €2,05
Hoe werkt het?
Close

Beste bezoeker, we horen graag uw mening over deze website! Wilt u daarom een aantal vragen beantwoorden wanneer u bijna klaar bent met uw bezoek?,

Via de knop:

Onderaan deze webpagina, heeft u direct toegang tot de vragenlijst. Alvast hartelijk dank voor uw tijd!