Goedemorgen

Moderne vibes in Rotterdam

Het centrum van Rotterdam is na de Tweede Wereldoorlog vrijwel compleet herbouwd. Het ontbreken van een monumentaal stadscentrum maakt het mogelijk om veel te experimenteren met verschillende bouwstijlen en gewaagde architectuur. De gele Kubuswoningen bij Blaak en de Erasmusbrug zijn hier goede voorbeelden van, maar in de laatste jaren zijn er talloze gezichtsbepalers bijgekomen, zoals het Centraal Station, de Markthal en het nieuwe depot van het Museum Boijmans van Beuningen.

Lees meer
Foto door djedj via Pixabay
adventure
Kubuswoningen Tourist Day Ticket

Goedemiddag

Statig en chic Den Haag

Den Haag is al sinds de Middeleeuwen een belangrijk bestuurscentrum, waardoor de stad op veel plekken een statige en chique uitstraling heeft. Dit is bijvoorbeeld goed te zien op het Binnenhof, maar ook zeker bij het Paleis Noordeinde of op mooie lanen zoals de Lange Voorhout. Als bonus kun je ook nog op de tram stappen richting Scheveningen voor een foto bij het mooie Kurhaus of tussen de pilaren van de imposante Pier.

Lees meer
Landmarks Created with Sketch.
Den Haag Instagram Hotspots route Tourist Day Ticket

Goedenavond

Schilderachtig en historisch Leiden

Leiden is een prachtige, historische stad die bol staat van de mooie plekken en fotogenieke gevels en grachten. Het Rapenburg is een goede plek om te starten, door het mooie Academiegebouw en de Hortus Botanicus. Vanaf daar is de Pieterskerk vlak om de hoek, maar in het kleine centrum is alles heel makkelijk aan te lopen. Andere plekken die je niet mag overslaan voor de perfecte foto zijn de Leidse Burcht, “het roze huisje” aan de Groenhazengracht en de talrijke hofjes die Leiden rijk is.

Lees meer
Foto door Michal Knotek via Pexels
history
Leiden Instagram Hotspots route Tourist Day Ticket
Instagram Hotspots route Tourist Day Ticket
Only
14 50

1 dag 1 route 1 ticket

Instagram Hotspots route Tourist Day Ticket
Only
14 50

Tourist Day Ticket

  • Handig en alles-in-één: je hoeft je geen zorgen meer te maken over het vervoer van en naar de regio Rotterdam en Den Haag.
  • Kies uit zeven regionale opties
  • Vanaf slechts €2,05
https://touristdaytickets.nl/hoe-werkt-het/
Close

Beste bezoeker, we horen graag uw mening over deze website! Wilt u daarom een aantal vragen beantwoorden wanneer u bijna klaar bent met uw bezoek?,

Via de knop:

Onderaan deze webpagina, heeft u direct toegang tot de vragenlijst. Alvast hartelijk dank voor uw tijd!