Leren over de wetenschap

Op deze route vind je enkele van de beste Instagram hotspots die Zuid-Holland te bieden heeft, verspreid over Rotterdam, Den Haag en Leiden. Met de Tourist Day Ticket reis je snel, gemakkelijk en voordelig een hele dag met de metro, tram en bus, waardoor jij aan het eind van de dag alle kiekjes hebt geschoten die je je maar kunt wensen.

Goedemorgen

Space Expo Noordwijk

Space Expo is een prachtig ruimtevaartmuseum in Noordwijk, dat interessant is voor iedereen die gefascineerd is door het idee van reizen naar de ruimte. Ga als bezoeker mee op een spannende reis en leer alles over de ruimte en ruimtevaart. Ontdek het bijvoorbeeld internationale ruimtestation ISS en zie de echte Sojoez-capsule waarmee de Nederlandse astronaut André Kuipers in 2004 zijn 193 dagen durende reis van en naar het ISS maakte.

Lees meer
adventure
Space Expo Tourist Day Ticket

Goedemiddag

Reis door de mens bij CORPUS

CORPUS ziet het menselijk lichaam als een ware attractie. In dit bijzondere museum beleef je namelijk in 55 minuten een spectaculaire ‘reis door de mens’. Nergens anders krijg je zo’n bijzonder doorkijkje in het functioneren van ons lichaam. Na de ‘reis’ start het interactieve gedeelte met bijzondere tentoonstellingen en games over je eigen lijf. CORPUS is voor alle generaties vanaf 6 jaar. Het museum is in Oegstgeest en werkt met tijdsloten, dus reserveer op tijd via de website!

Lees meer
adventure
CORPUS Tourist Day Ticket

Goedenavond

Museon Den Haag

Het Museon in Den Haag is een leuk en spannend museum waar je op een toegankelijke manier meer te weten komt over onze mooie planeet en hoe we de aarde leefbaar kunnen houden. Ontdek de wereld en de processen die hem draaiende houden met veel leuke opstellingen en spellen. Zoek samen naar oplossingen voor uitdagingen en ga met elkaar op avontuur in onze tentoonstellingen!

Lees meer
Zoo Created with Sketch.
Museon Den Haag Tourist Day ticket
Leren van de wetenschap route
Only
14 50

1 dag 1 route 1 ticket

Leren van de wetenschap route
Only
14 50

Tourist Day Ticket

  • Handig en alles-in-één: je hoeft je geen zorgen meer te maken over het vervoer van en naar de regio Rotterdam en Den Haag.
  • Kies uit zeven regionale opties
  • Vanaf slechts €2,05
https://touristdaytickets.nl/hoe-werkt-het/
Close

Beste bezoeker, we horen graag uw mening over deze website! Wilt u daarom een aantal vragen beantwoorden wanneer u bijna klaar bent met uw bezoek?,

Via de knop:

Onderaan deze webpagina, heeft u direct toegang tot de vragenlijst. Alvast hartelijk dank voor uw tijd!