Prachtige uitzichten in de open lucht

Met een Tourist Day Ticket kun je voor een vaste prijs een hele dag onbeperkt door heel Zuid-Holland reizen met de bus, tram, metro en waterbus. Deze provincie is tot de nok toe gevuld met spannende bezienswaardigheden, steden en attracties, dus dit kan een beetje overweldigend zijn. Om ervoor te zorgen dat je de maximale waarde uit je Tourist Day Ticket haalt, hebben we een aantal inspirerende routes samengesteld. Je houdt je ogen bezig op deze route, want alle drie de activiteiten bieden een adembenemend uitzicht!

Goedemorgen

Bekijk de molens bij Kinderdijk

Begin je dag bij de windmolens van Kinderdijk. Deze 19 authentieke molens uit de 18e eeuw zijn een uitstekend eerste voorbeeld van de Nederlandse expertise in waterbeheer. De molens zorgen voor een spectaculair gezicht en vormen een schilderachtig en traditioneel Nederlands landschap dat zeker de moeite waard is om te bezoeken.

Lees meer
Landmarks Created with Sketch.
Kinderdijk bezoeken Tourist Day Ticket

Goedemiddag

Neem een Spido Cruise

Rotterdam ligt maar een klein eindje ten noordwesten van Kinderdijk en is een logische volgende halte. Een van de leukste buitenactiviteiten die je in Rotterdam kunt ondernemen is een tocht op een van Spido’s boten voor een cruise door de indrukwekkende haven van Rotterdam, die de grootste van Europa is. Bewonder de enorme omvang van dit wonder van industrie en techniek terwijl je geniet van een koel zeebriesje door je haar.

Lees meer
boat
Spido Cruise Tourist Day Ticket

Goedenavond

Beklim de Euromast

Een korte tram- of metrorit weg van de Spido-dokken vind je de Euromast. Deze imposante toren is meer dan 180 meter hoog en is een van de blikvangers van de skyline van Rotterdam. Als je hem beklimt heb je een prachtig uitzicht over de hele stad en de omgeving. Als het helder weer is, zie je zelfs andere steden, zoals Delft en Den Haag. De Euromast is ’s avonds geopend, waardoor het een logische plek is om je dagtocht af te sluiten!

Lees meer
amusement
Euromast bezoeken Tourist Day Ticket
Prachtige uitzichten in de open lucht TDT
Only
14 50

1 dag 1 route 1 ticket

Prachtige uitzichten in de open lucht TDT
Only
14 50

Tourist Day Ticket

  • Handig en alles-in-één: je hoeft je geen zorgen meer te maken over het vervoer van en naar de regio Rotterdam en Den Haag.
  • Kies uit zeven regionale opties
  • Vanaf slechts €2,05
Hoe werkt het?
Close

Beste bezoeker, we horen graag uw mening over deze website! Wilt u daarom een aantal vragen beantwoorden wanneer u bijna klaar bent met uw bezoek?,

Via de knop:

Onderaan deze webpagina, heeft u direct toegang tot de vragenlijst. Alvast hartelijk dank voor uw tijd!