Sportief dagje uit

Met een Tourist Day Ticket kun je voor een vaste prijs een hele dag onbeperkt door heel Zuid-Holland reizen met de bus, tram, metro en waterbus. Deze provincie is tot de nok toe gevuld met spannende bezienswaardigheden, steden en attracties, dus dit kan een beetje overweldigend zijn. Om ervoor te zorgen dat je de maximale waarde uit je Tourist Day Ticket haalt, hebben we een aantal inspirerende routes samengesteld. Deze route is evenwichtig en zorgt voor een leuke dag met diverse activiteiten!

Goedemorgen

Zoef over het water bij Project 7 Cablepark

Als je het metrostation van Nesselande uitstapt zie je Project 7 Cablepark al liggen, op 500m afstand. Aan de waterski-kabelbaan in de Zevenhuizerplas kun je (leren) waterskiën en wakeboarden. Of je nu een beginner bent of een ware meester op het water: bij Project 7 is een leuke en spannende dag gegarandeerd! De capriolen op het water zijn goed te zien vanaf het terras van het naastgelegen restaurant, onder het genot van een hapje en een drankje! Je ticket kun je van tevoren reserveren via de website.

Lees meer en reserveer
boat
Project 7 route Tourist Day Ticket

Goedemiddag

De piste af bij Snowworld Zoetermeer

Met 4 pistes en 10 skiliften biedt SnowWorld Zoetermeer het hele jaar door een unieke beleving op echte sneeuw. Ons complex bevat zelfs de steilste indoorpiste van heel Europa! Tegen voordelige tarieven kun je bij ons – in een van de vlakste landen ter wereld – een dagje in de bergen wanen, inclusief gezellige après ski horeca. Kom langs en ervaar het zelf!

Lees meer
Zoo Created with Sketch.
Snowworld Zoetermeer Tourist Day Ticket

Goedenavond

Word een snelheidsduivel bij Race Planet

Race Planet Delft is dé unieke kartbaan van Zuid-Holland en omstreken. Met drie banen, verdeeld over vier verdiepingen, is het een kartervaring om nooit te vergeten. De kartbaan is zelfs door Red Bull uitgeroepen tot een van de beste vijf kartbanen van Nederland, een onderscheiding waar het bedrijf trots op kan zijn! Laat je innerlijke snelheidsduivel dus los en boek snel je afspraak in bij Race Planet Delft.

Lees meer
amusement
Karten bij Race Planet Delft met het Tourist Day Ticket
Sportief dagje uit Tourist Day Ticket
Only
15 50

1 dag 1 route 1 ticket

Sportief dagje uit Tourist Day Ticket
Only
15 50

Tourist Day Ticket

  • Handig en alles-in-één: je hoeft je geen zorgen meer te maken over het vervoer van en naar de regio Rotterdam en Den Haag.
  • Kies uit zeven regionale opties
  • Vanaf slechts €2,05
Hoe werkt het?
Close

Beste bezoeker, we horen graag uw mening over deze website! Wilt u daarom een aantal vragen beantwoorden wanneer u bijna klaar bent met uw bezoek?,

Via de knop:

Onderaan deze webpagina, heeft u direct toegang tot de vragenlijst. Alvast hartelijk dank voor uw tijd!