Ultieme variatie

Met een Tourist Day Ticket kun je voor een vaste prijs een hele dag onbeperkt door heel Zuid-Holland reizen met de bus, tram, metro en waterbus. Deze provincie is tot de nok toe gevuld met spannende bezienswaardigheden, steden en attracties, dus dit kan een beetje overweldigend zijn. Om ervoor te zorgen dat je de maximale waarde uit je Tourist Day Ticket haalt, hebben we een aantal inspirerende routes samengesteld. Deze route is evenwichtig en zorgt voor een leuke dag met diverse activiteiten!

Goedemorgen

Windmolens van Kinderdijk

Begin je spannende dagtocht in een klein dorpje genaamd Kinderdijk. Deze plaats ligt in de buurt van Rotterdam in Zuid-Holland. Als je Kinderdijk bezoekt, stap je midden in de Nederlandse geschiedenis. Kinderdijk staat sinds 1997 op de Werelderfgoedlijst van UNESCO. Alles in dit dorp ligt onder de zeespiegel, dus om hun voeten droog te houden werken de mensen al eeuwenlang samen met de wind. Hun windmolens en waterwegen vertellen het verhaal van de Lage Landen. Reis terug in de tijd en ervaar het verhaal van windmolens, water en wilskracht in Kinderdijk! Je kunt het dorp bezoeken met het Tourist Day Ticket met de Waterbus of de buslijnen van Qbuzz, afhankelijk van waar je vandaan komt. Klik hier om je reis te plannen voor een routebeschrijving.

Lees meer
Landmarks Created with Sketch.
Windmolens bij Kinderdijk bezoeken TDT

Goedemiddag

Bezoek Diergaarde Blijdorp

Uw familievakantie naar Nederland is niet compleet als je de Rotterdamse Diergaarde Blijdorp niet hebt bezocht. Het is de meest bezochte dierentuin van Nederland en een van de grootste dierentuinen van Europa. Je maakt een wereldreis in één dag, vol ontmoetingen! Ze hebben bijvoorbeeld een Afrikaanse Savanne, een indoor Oceanium, de Asian Jungle Trek en Amazonica. Deze reis is zowel leerzaam als leuk voor kinderen, volwassenen en zelfs voor grootouders. Je kunt souvenirs kopen in de winkel, de kinderen kunnen zich uitleven in de speeltuin en er zijn meerdere restaurants om te genieten van je lunch! Plan je reis voor een routebeschrijving en het adres. Met het Tourist Day Ticket kun je gemakkelijk met het openbaar vervoer naar Diergaarde Blijdorp reizen.

Lees meer
adventure
Diergaarde Blijdorp Tourist Day Ticket

Goedenavond

Dineer bij Hotel New York

U kunt met uitzicht op de moderne skyline van Rotterdam genieten van de avond door te dineren in Hotel New York, dat is gevestigd in het voormalige hoofdkantoor van de Holland Amerika Lijn in Rotterdam. Waar duizenden emigranten naar Noord-Amerika vertrokken vol hoop op een beter leven, komen gasten tegenwoordig de nacht doorbrengen en eten en drinken in een bijzondere sfeer. Wanneer je hotel New York binnenstapt, zul je het ervaren: dit is waar het gebeurt. De nostalgie is overal te voelen. Het hotel en restaurant liggen vlakbij de Erasmusbrug op een zeer populaire locatie. Je kunt het restaurant bezoeken met het openbaar vervoer; metro, tram en zelfs een watertaxi. Het Tourist Day-ticket geeft je toegang tot dit met slechts één ticket. Plan je reis hier.

Lees meer
Group
Bezoek Hotel New York Tourist Day Ticket
Ultieme variatie route TDT
Only
15 50

1 dag 1 route 1 ticket

Ultieme variatie route TDT
Only
15 50

Tourist Day Ticket

  • Handig en alles-in-één: je hoeft je geen zorgen meer te maken over het vervoer van en naar de regio Rotterdam en Den Haag.
  • Kies uit zeven regionale opties
  • Vanaf slechts €2,05
Hoe werkt het?
Close

Beste bezoeker, we horen graag uw mening over deze website! Wilt u daarom een aantal vragen beantwoorden wanneer u bijna klaar bent met uw bezoek?,

Via de knop:

Onderaan deze webpagina, heeft u direct toegang tot de vragenlijst. Alvast hartelijk dank voor uw tijd!