Weg van de drukte

Nederland kent veel dichtbebouwde gebieden, en komt daarom voor veel mensen over als een behoorlijk drukke plek. Soms is het heerlijk om even compleet aan die drukte te ontsnappen en de rust op te zoeken midden in rustigere streek of zelfs midden in de natuur. Het Tourist Day Ticket kan je hierbij helpen. Als je deze route volgt, kom je gegarandeerd even helemaal tot rust.

Goedemorgen

Uitwaaien in Ouddorp

Gelegen op de kop van het Zuid-Hollandse eiland Goeree-Overflakkee biedt Ouddorp een fantastische uitvalsbasis voor een wandeling over het strand of het uitgestrekte duingebied. De 56 meter hoge rode vuurtoren is van heinde en verre te zien en de romantiek van de uitgestrekte en vaak nagenoeg verlaten vergezichten die deze streek biedt. Het dorp Goedereede, net ten oosten van Ouddorp, is voor liefhebbers van pittoreske dorpsgezichten ook zeer de moeite waard.

Lees meer
Foto: Bjorn Mierop
Landmarks Created with Sketch.
Weg van de drukte route - Foto: Bjorn Mierop

Goedemiddag

Expeditie naar Tiengemeten

Het kleine eiland Tiengemeten is gelegen in het Haringvliet, een voormalige zeearm die al enkele decennia lang is afgedamd. Halverwege de jaren ’90 werd besloten om het eiland, dat altijd voornamelijk voor landbouw was gebruikt, om te vormen tot een ‘nat natuurgebied’ en recreatiegrond. Tiengemeten vormt een oase van rust en herbergt een uniek natuurlandschap waar water en land elkaar dynamisch afwisselen. Neem dus snel de uurlijks varende pont en ontdek het voor jezelf!

Lees meer
Foto door: Bert Kaufmann via Flickr (CC2.0)
Page 1 Created with Sketch.
Tiengemeten Tourist Day Ticket

Goedenavond

Natafelen in Oud-Beijerland

Onderweg terug naar de bewoonde wereld kun je een tussenstop maken in Oud-Beijerland voor een heerlijk diner aan de haven of elders in het centrum. In dit dorp hangt nog een authentieke, gezellige sfeer, die je een gemoedelijk gevoel zal bezorgen. Tussen de mooie, historische panden van het Oud-Beijerlandse centrum sluit je je dagje uit weg van de drukte op een mooie manier af.

Lees meer
Foto door: Martijn van Ruiven (CC BY-SA 4.0)
Group
Weg van de drukte route Oud-Beijerland
Weg van de drukte route Tourist Day Ticket
Only
15 50

1 dag 1 route 1 ticket

Weg van de drukte route Tourist Day Ticket
Only
15 50

Tourist Day Ticket

  • Handig en alles-in-één: je hoeft je geen zorgen meer te maken over het vervoer van en naar de regio Rotterdam en Den Haag.
  • Kies uit zeven regionale opties
  • Vanaf slechts €2,05
Hoe werkt het?
Close

Beste bezoeker, we horen graag uw mening over deze website! Wilt u daarom een aantal vragen beantwoorden wanneer u bijna klaar bent met uw bezoek?,

Via de knop:

Onderaan deze webpagina, heeft u direct toegang tot de vragenlijst. Alvast hartelijk dank voor uw tijd!