Zoek de spanning op

Met Tourist Day Ticket kun je gemakkelijk door heel Zuid-Holland reizen met de bus, tram, metro en waterbus. Deze provincie is tot de nok toe gevuld met spannende bezienswaardigheden, steden en attracties, dus dit kan een beetje overweldigend zijn. Om ervoor te zorgen dat je het maximale uit Tourist Day Ticket haalt, hebben we een aantal inspirerende routes samengesteld. Op deze route vind je een aantal attracties en activiteiten die je absoluut kippenvel zullen bezorgen!

Goedemorgen

Start je dag in Duinrell

Duinrell is erg leuk voor alle leeftijden, dus het is een prachtige plek om je spannende dagtocht te beginnen. Je wordt alle kanten op geslingerd in dit pretpark met zijn karakteristieke kikkermascotte! Duinrell biedt vele spannende attracties, dus zelfs echte adrenalinejunkies zullen het park volledig tevreden verlaten. De Falcon-achtbaan behoort tot de beste van Nederland, terwijl de Mad Mill en Waterspin je ook vlinders in je maag laten voelen. Echte liefhebbers kunnen zelfs een duik nemen in het Tikibad, het zwembad van Duinrell met 21 spectaculaire glijbanen!

Lees meer
amusement

Goedemiddag

Abseil van de Euromast

Op zoek naar de ultieme uitdaging? Verleg je grenzen en ervaar de hoogste abseil en snelste zip line in Europa! De Euromast is met bijna 200 meter hoog een van de blikvangers in de skyline van Rotterdam. Je zou gek moeten zijn om over de rand te stappen. Toch? Je kunt het zelf ervaren door deze uitdaging aan te gaan. Je bent in veilige handen bij de professionele crew, dus je komt heelhuids beneden, maar je zult de ervaring nooit vergeten. Het is ook een uitstekende manier om te genieten van een prachtig top-down uitzicht over Rotterdam.

Lees meer
adventure
Euromast abseilen Zoek de spanning op

Goedenavond

Maak een hogesnelheidscruise met de Watertaxi

Ze zijn een bekend gezicht op de Rotterdamse waterwegen: de geel-zwarte watertaxi’s gieren met hoge snelheden voorbij. Hoewel je ze kunt gebruiken als een snelle en opwindende manier van vervoer, kun je er ook één boeken voor een privérondvaart. Je kunt bij ieder Watertaxi-dok in de stad aan boord gaan en vervolgens de exacte duur en route van de tocht afstemmen met de schipper. Tochtjes op de oudere, klassieke watertaxi’s zijn ook mogelijk, hoewel deze alleen op geselecteerde locaties in het stadscentrum varen.

Lees meer
boat
Zoek de spanning op met de Watertaxi
Zoek de spanning op met het TDT
Only
15 50

1 dag 1 route 1 ticket

Zoek de spanning op met het TDT
Only
15 50

Tourist Day Ticket

  • Handig en alles-in-één: je hoeft je geen zorgen meer te maken over het vervoer van en naar de regio Rotterdam en Den Haag.
  • Kies uit zeven regionale opties
  • Vanaf slechts €2,05
Hoe werkt het?
Close

Beste bezoeker, we horen graag uw mening over deze website! Wilt u daarom een aantal vragen beantwoorden wanneer u bijna klaar bent met uw bezoek?,

Via de knop:

Onderaan deze webpagina, heeft u direct toegang tot de vragenlijst. Alvast hartelijk dank voor uw tijd!